Meer resultaten voor massage

 
massage
Luxe Spa en Massage - Wachtebeke.
Luxe Spa Massage Massage en Wellness in Wachtebeke. 0470 84 79 58. Met méér dan 20 jaar ervaring zit je bij Luxe Spa Massage in Wachtebeke goed voor een breed aanbod aan massages. Sinds 2018 bieden we onze klanten ook wellness en beauty aan.
Massages: Geniet van onze verschillende massagevormen! WhatsApp.
Zuiver Deluxe Massage 75 min. Ervaar een gevoel van luxe tijdens deze totale lichaamsmassage waarbij u ook de heerlijk verwarmende werking van hotstone stenen zult ervaren. Om het wellnessgevoel compleet te maken wordt er afgesloten met een korte gezichtsbehandeling waarbij het gezicht gereinigd wordt met een heerlijk ontspannende gezicht- en hoofdhuidmassage. 1081 KH Amsterdam Nederland.
Massage - Sané Thermen - wellness, beauty en restaurant in Tongeren Limburg.
Ook te boeken zonder saunabezoek. Een massage boeken. Massages reserveer je best op voorhand. Gelijktijdige massages boek je best zo'n' drie dagen vooraf, terwijl arrangementen liefst een week van tevoren gereserveerd worden. De massages die we aanbieden verschillen in intensiteit. Kies de massage die bij jou past. Ontdek de 5 mogelijkheden. die lichaam en geest in balans brengen. 13 zachte massages focussen zich. op het ontspannen van de spieren. Deze 6 intensieve massages. versoepelen de spieren. Ontdek alle verzorgingen. Wat dacht je van een lichaamsverzorging of gelaatsbehandeling om tot rust te komen? Bekijk ons aanbod in Ardèche, Zuid-Frankrijk. Copyright 2022 Sané Thermen Webdesign by Quantum Leap. Beheer cookie toestemming. Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's' op deze site verwerken.
Ontspannende massage - Massages Ripozo.
Een gerichte massage van de spieren en fascia bindweefsel in dit gebied zal de klachten verminderen. Ook spanning in andere spiergroepen kan extra aandacht krijgen in de massage. Een massage als zelfzorg. Door het ontspannende effect en door het huidcontact gaan we bij een massage stoffen aanmaken die ons een goed gevoel geven.
Zoek een massage Vind-een-Massage.be.
Vind een cursus. 4 Elementen massage. Chi Nei Tsang. Cranio sacraal massage. Deep tissue massage. Full body massage. Gua sha massage. Lomi lomi massage. Massage aan huis. Voor wie alle. Personen met een auditieve beperking. Personen met een fysieke beperking.
Stress glijdt van je af tijdens een weldadige massage Bongo. BONGO_Logo. BONGO_Logo. BONGO_Logo.
Actieve promoties op de Bongo-website dit omvat onder meer, maar is niet beperkt tot, promotiecodes, een gratis cadeaubon dat toegevoegd wordt aan het winkelmandje, artikelen met een doorgehaalde van-prijs kunnen niet worden gebruikt in combinatie met andere promoties/aanbiedingen, kortingscodes of Bongo-kredietcodes.
Verzorgingen.
Full Body Massage met etherische olie 80'.' Kom helemaal tot rust dankzij deze zalige massage van rug, schouders, nek, gelaat, hoofd, armen, buik, benen en voeten. Kruidenstempel massage 50'.' Deze massage, ook Sabaaydi massage genoemd, is een weldaad voor lichaam en geest.
Aquabello Wellness Roeselare.
De massage maakt verhard weefsel weer soepel en stimuleert de bloedcirculatie, waarbij tevens de afvalstoffen uit de spieren afgevoerd worden. Deze massage is uiteraard geschikt voor sporters maar is ook bedoeld voor mensen die last hebben van gespannen spieren, stress, hoofdpijn of die heel actief in hel leven staan. Reservering enkel telefonisch of per email met telefoonnummer.
Massage VindeenTherapeut.be.
Kom heerlijk tot rust dankzij een professionele massage in een rustgevende omgeving. Een masseur m/v draagt bij aan je emotionele en fysieke welzijn. Dankzij verschillende massagetechnieken en massagevormen zoals een ontspanningsmassage, Zweedse massage, hotstone massage, Chinese massage. verlaat je steeds met een goed gevoel de massagepraktijk. Zo keer je ontspannen en tevreden terug naar huis. Kijk ook op Vind-een-Massage.be voor meer massagetherapeuten in je buurt of meer informatie over massage.
Antwerp Thai Massage - Authentieke Thaise massage Antwerpen.
Contact Us: info@antwerpthaimassage.be. Call Us 32 0478 44 81 00. 2000 Antwerpen Museumstraat 8. 32 0478 44 81 00. Mon -Sat 10:00: - 20:00.: Ontstress met een. Authentieke Thaise Massage. Een oase van rust in het hart van Antwerpen. Ontsnap even aan de dagelijkse stress en laat je heerlijk ontspannen met een professionele Thaise massage. Boek een van onze arrangementen en ervaar de voordelen van een authentieke Thaise massage voor lichaam en geest. Verken onze Thaise Massages. Wij bieden authentieke Thaise massages aan door professioneel opgeleide massagetherapeuten. Ons aanbod biedt verschillende opties aan van een Thaise Traditionele Massage tot Voetreflexologie. Wij bieden regelmatig speciale aanbiedingen aan en arrangementen. Lees meer Lees meer. Lees meer Lees meer. Bekijk ons aanbod Bekijk ons aanbod. We verzorgen verschillende Thaise massages: traditional Thai, aroma olie, voetreflexologie, kruidenstempel en rug, nek en schoudermassage.

Contacteer ons